Timevis af sjov med en praktisk airtrack

Overvejer du at begave dine børn med en lækker trampolin? Så kan du med fordel overveje i stedet at investere i en airtrack.

Hvad er en airtrack?

En airtrack er en oppustelig pude, som ved hjælp af smart teknologi holdes sammen til en elastisk madras eller måtte. Med en airtrack får du et rigtig godt bounce i dit afsæt – lidt på samme måde som med en trampolin, men med bedre støtte. Dette er især en fordel hvis du er nybegynder inden for spring gymnastik. Med en airtrack sænkes risikoen for skader ved spring og landing, og derfor kan du trygt lade dine børn lege og udfolde sig gennem træning på en airtrack.

Hvad er fordelene ved en airtrack?

Der er mange fordele ved at købe en airtrack i forhold til en almindelig trampolin. Du kan for eksempel uden problemer have en airtrack derhjemme, selv om du måske ikke har så meget plads i boligen. En airtrack kan nemlig hurtigt og nemt pakkes sammen og fjernes – og fylder næsten ingen ting i sammenpakket tilstand. Hvis ungerne således ønsker at træne eller lege på deres airtrack, kan denne hurtigt pustes op, og tilsvarende hurtigt pakkes sammen igen når legen er forbi.

Du kan benytte din airtrack som have trampolin, hvis du bor i en grundejer forening som ikke tillader permanent opstilling af en sådan. Og så kan din airtrack tages med i parken eller på stranden, hvor den kan danne basis for timevis af leg og træning.

Hvor finder jeg den bedste airtrack?

Hvis du er i markedet efter en af de smarte oppustelige airtrack måtter, bør du se dig godt for – og vogte dig for efterligninger. Du bør aldrig købe andet end den originale airtrack, som er dansk designet og produceret, og som forhandles via hjemmesiden globalairtrack.dk