Køb juletræer engros til sæsonen

Sæsonen er ved at være over os. Det er så småt ved at være tid til at skyde julesalget i gang. Det betyder også salget af juletræer. Selvom mange først køber træet ind til stuen kort før d. 24 december, så køber mange familier og virksomheder juletræer til at pynte uden for deres hus eller uden for deres bygninger.

Søger du juletræer engros, som du kan sælge fra din butik? Læs med her.

Køb kvalitets juletræer engros

Ingen gider have et kedeligt juletræ. Det skal være godt fyldt med mange, fine grangrene, have en god højde og ikke være alt for skævt. Udover det, skal det også være godt avlet, så det holder så længe som muligt. Således at du kan have det stående til salg ved din butik, uden at det bliver kedeligt at se på alt for tidligt.

Du skal derfor udvælge det helt rigtige sted at købe dine juletræer til årets sæson. Sådan kommer du til at få det bedste salg af juletræer, og du vil ligeledes kunne give dine kunder den bedste kvalitet.

Gl. Tangegaard sælger juletræer engros

Gl. Tangegaard har i mange år og gennem mange juletræssæsoner solgt fine, kvalitetstræer til gode priser. De bliver avlet med den allerhøjeste GLOBALG.A.P certificering.

Deres avl af træerne foregår gennem meget moderne og avanceret teknologi. Det vil sige effektiv klargørelse af jorden og plantning af kvalitetstræer via GPS teknologi. Når jorden forarbejdes, inden træerne plantes, sikrer det de bedst mulige forudsætninger for træets vækst. 

Når juletræerne er klar, bliver de pakket efter kvalitet og størrelser. Køber du juletræer engros fra Gl. Tangegaard, kan du derfor også selv vælge hvilke størrelser, du vil have og hvor høj en kvalitet, du ønsker. 

Vil du vide mere om Gl. Tangegaard og de fine, kvalitetstræer? Du kan læse meget mere at købe juletræer engros hos dem på deres hjemmeside.