Hvordan skal din snapback se ud?

En snapback har jo et ret så specifikt design, så det kan man ikke ændre så meget ved, førend man ikke længere kan kalde det en snapback.

Se bare her https://high5shop.dk/collections/snapback-caps 

Selvfølgelig kan man da prøve at ændre lidt på designet af den, hvis man føler for det, så man ender med at have en meget speciel snapback.

Hvis den dog så går i stykker, så kan det nok være svært at få den byttet eller erstattet, når du selv har udført – hvad sælgeren vil kalde – skade på den og ikke “forbedring” eller “fornyelse”.

Men det er jo din egen snapback, når du først har købt den, så du kan gøre ved den, som du lyster, så længe du er klar over konsekvenserne ved det.

Det letteste er jo nok at gå efter et udseende på din snapback, når du køber den fra start, så den matcher det udseende, som du havde forestillet dig, at den skulle have, før du kiggede rundt.

Snapbacken skal føles og sidde godt på dig

Du kan jo have sådan en version, hvor der er bedre lufttilgang til din nakke, eller du kan have en, hvor der bliver vist, hvad du er fan af, tilhænger af eller bare holder af såsom en sportsklub, en interesseorganisation eller lignende.

Snapbacken til dig kan også være mere anonym, så den hverken har det velkendte klistermærke på sig eller anden ornamentering, om det er syninger eller logoer.

Den har måske bare den samme farve hele vejen rundt, fordi du godt kan lide det praktiske ved denne hovedbeklædning, end det egentlig er en stil, du går efter, hvorfor du ikke ønsker at gøre dig så meget bemærket med den.

Men atter kan du jo også sætte andre klistermærker på den, pådutte strygemærker eller sy lidt på den; måske sætte hæfteklammer, nøgleringe og andet på den, så den bliver meget personlig at se på.