Hvad kan et ejendomsadministration selskab hjælpe mig med?

Et ejendomsadministration selskab beskæftiger sig med alt, hvad der handler om økonomisk og finansiel administration af ejendomme. Det vil sige, at du – såfremt du er formand for, eller medlem af, bestyrelsen i en ejer eller i en andelsbolig forening – kan drage stor nytte af at have et ejendomsadministration selskab knyttet til ejendommen, som foreningen bestyrer.

På den måde slipper du nemlig for de tunge administrative opgaver i forbindelse med inddrivelse af bolig afgifter eller bidrag til foreningens fælles udgifter fra beboerne, lige som du ikke skal bekymre dig om bogføring af indtægter, fakturering, eller balancering af foreningens budgetter og regnskaber.

Alt dette kan du overlade til dit ejendomsadministration selskab, og dernæst sove roligt om natten i tryg forvisning om at foreningens og ejendommens økonomi er sund og rask – og i de bedste og mest professionelle hænder.

Ejendomsadministratoren som finansiel rådgiver

Ud over det, at du kan få hjælp til det rent administrative hos dit ejendomsadministration selskab, vil en ejendomsadministrator også kunne være behjælpelig med rådgivning og sparring, når det handler om forvaltning af de økonomiske ressourcer. Dette kan for eksempel være i form af optimering af ejendommens investeringer eller forsikrings ordning. Men det kan også dreje sig om finansiering af større projekter i ejendommen, for eksempel renovering af fælles arealer, eller anlæggelse af nyt tag.

Hvilken ejendomsadministrator i København skal jeg vælge?

Har du brug for en ejendomsadministrator med stor erfaring inden for administration af ejendomme i København, kan du tjekke Bricks And Blocks ud. Her finder du en dygtig og erfaren ejendomsadministrator med stor ekspertise inden for netop ejendomsadministration i København.

Stifter og indehaver af Bricks And Blocks Monika Øgaard-Nielsen er oprindeligt uddannet og statsautoriseret ejendomsmægler, og har de seneste ti år beskæftiget sig med ejendomsadministration – og har en særlig stor passion for netop dette område.

Du kan læse mere om Bricks And Blocks på bricksandblocks.dk