Husk at få målt dine døre korrekt – de kan ikke byttes

advertorial

Skal du have lavet nye døre, inde som ude og det samme gælder, hvis du skal have nye vinduer, så er det vigtigt, at du er opmærksom på, at det er vigtigt, at du får målt korrekt ud, da de som udgangspunkt ikke kan byttes. Du kan få hjælp til at få døre efter mål af din tømrer eller din glarmester. Kun hvis din producent har lavet en fejl kan du få byttet dine døre.

Det er vigtigt at du får en professionel til at sætte dine nye døre og vinduer i. Hvis de ikke bliver sat ind korrekt, kan du risikerer at de falder ud og at du ikke opnår den fulde udnyttelse af udskiftningen. F.eks. i forbindelse med isolering og en mindre varmeregning. 

døre

Dette skal du også være opmærksom på

Udover mål på døre og evt. vinduer er der flere ting du også skal være opmærksom på. En af dem er selvfølgelig det visuelle. Hvordan skal dine døre se ud. Skal de være en kopi af de gamle eller skal de have et nyt visuelt udtryk. Da dine døre er lige så meget en del af dit hus som dine møbler og billeder er det vigtigt at du vælger rigtigt. 

Du kan med nye og anderledes døre, forvandle hvordan dit hjem ser ud. Det kan du blandt andet gøre ved at skifte farve på dine døre, få sat glas i, hermed får du på samme tid mere lys ind i din bolig. Du kan også vælge at få sat et spejl ind i døren til badeværelset og dermed spare plads. Det er også populært at få sæt en tavle på døren, ind til køkkenet eller børneværelset.

Du skal også overveje hvilken vej dine døre skal vende. Ved at vende dem ud af, vil du få mere plads. Især i skuen og i entreen.