Her kan du finde hjælp til fejlsøgning af el-gulvarmekabler

Har du gulvvarme i huset? De fleste nye byggerier får installeret gulvevarmekabler i husets rum. Det er ikke kun i badeværelset, men ved at gøre det med el fremfor vand, kan du få gulvvarme i huset over det hele. Dermed er du også sikret at der er en fejl og konstant varme i gulvet hele vejen igennem. Du kan let og smart styre gulvvarmen enten på en kontakt i huset eller gennem fjernstyring direkte fra din smartphone. 

Hvilke fordele er der ved gulvvarme?

Der er sjælendt noget så dejligt at vågne op en kold morgen og træde ud på et gulv der er tilpas opvarmet til, at du hverken behøver at hoppe i hjemmesko eller sokker med det samme. Du kan dermed bare træde ud på gulvet og tilpasse varmen i huset efter, hvad tid det er på året eller efter den temperatur du ønsker der skal være i hjemmet.

Hvilken fejlsøgning af gulvvarme er mest effektiv?

Det er dog ikke til at undgå, at der vil opstå fejl i dine el-gulvvarmekabler. Det kan blive en dyr og omstændig affære, hvis hele gulvet skal tages af eller brækkes op, for at du kan komme til gulvvarmen. Især fordi du måske ikke ved, hvor fejlen finder sted eller hvad det er for en fejltype. Vi anbefaler derfor, at du kontakter en fagmand der bruger termografi til at udføre en fejlsøgning af din gulvvarme i huset. Dermed kan fejlsøgningen foregå uden at du behøver at fjerne hele gulvet. Det er både super effektivt og prisbilligt. Når fejlen så er fundet, kan fagmanden fortælle præcis, hvor fejlen er og hvad det er for en fejltype. Dermed kan det løses ved kun at operere i det område, hvor det er nødvendigt. Derfor anbefaler vi at du benytter dig af en fagmand der bruger termografi til fejlsøgning af el-gulvvarmekabler.