Gode råd til at finde den rette murermester

Et murerarbejde kan dække over et meget bredt begreb. Det skyldes egentlig at det er et fagområde, hvor man har specialiseret sig i at kunne udføre mange forskellige opgaver. En murer kan derfor hjælpe med mange forskellige opgaver for ejendommen. Det kan f.eks. være alt lige fra altaner, tilbygninger, murværk, fuger på facader, renovere vandskader, lave badeværelser samt renovering af gesimser.

Hvis du derfor har et projekt, du gerne vil have realiseret. Er det først og fremmest vigtigst at du ved, hvad det er for en type opgave, for at finde den rette fagmand. For hvis det er facaderenovering du ønsker hjælp til er det måske ikke altid bedst at hyre en murer til hele opgaven. Hvis det derimod er renovering eller etablering af badeværelser, er der ingen tvivl om at en murer er bedstegenet til at løse denne slags opgave.

Skal du vælge en mindre eller et større murerfirma?

Der er fordele og ulemper ved begge dele. Hvis du vælger et større murerfirma til at løse en opgave for dig, er der stor chance for at have specialiser inden for hvert fagområde, som du kan få til rådighed. Hvis du derimod vælger et mindre murerfirma, vil der ikke være chance for at få hjælp til flere opgaver, men her vil fokus i stedet være på at eksperter inden for et bestemt fagområde.

Vælg ALTID en murermester, der er med af Byg Garanti

Når du skal vælge en murermester til en opgave, kan vi give de varmeste anbefalinger for at vælge en fagmand, der er medlem af Byg Garanti. Det er oftest en stor renovering og kan blive en dyr affære, hvis det går galt, der opstår misforståelser, sjusk eller mangler i forbindelse med arbejdet. Ved at vælge en murermester der er medlem af Byg Garanti er du dækket op til 100.000 kr. for det udførte arbejde. Her har vi fundet en kompetent og pålidelig murer, der er medlem af Byg Garanti.