Få den rette hjælp til dine tænder hos din lokale tandlæge

Lige fra barnsben har du sikkert fået at vide, at det er vigtigt at gå til tandlæge mindst en gang om året. De fleste af os, der er vokset op i firserne eller senere, har nydt godt af gratis kommunal skoletandpleje, som har varetaget vore tænders sundhed gennem hele skoletiden.

Med halvårlige tandlæge besøg og ugentlige fluor skylninger i de små klasse blev fundamentet for det der kaldtes Nul Huller generationen lagt. Alligevel ses det desværre ofte at voksne fra denne generation lider af dårligdomme i tænder og tandkød. Og dette skyldes som regel at man ikke passer sine tandlæge besøg.

Hvorfor gå til tandlæge når tænderne ikke fejler noget?

Det kan muligvis godt være svært at se hvorfor man skulle bruge sin tid og sine penge på årlige eller halvårlige tandlæge besøg når hverken tænder eller tandkød giver anledning til problemer. Men her skal du huske at det forebyggende arbejde er særdeles vigtigt i denne sammenhæng.

Når først det begynder at bløde fra dit tandkød i forbindelse med børstning, eller når tandpinen melder sig på banen med dunken og værken i tænder og gummer, er det for sent at forebygge. Så kan man kune behandle – og du kigger sandsynligvis på langt dyrere og mere langtrukne og smertefulde tandlæge forløb end en rutinemæssig rensning og et eftersyn hvert hele eller halve år.

Book tid hos din tandlæge i Hjørring

Derfor er det en rigtig god idé at bestille en tid til eftersyn og tandrensning hos din lokale tandlæge. Er du bosiddende i Hjørring eller på de kanter kan du med fordel vælge den centralt beliggende tandlæge klinik Tandlægerne Brinck Seidelins Gade.

Tandlægerne Brinck Seidelins Gade er blandt de mere velrenommerede i Hjørring og har igennem cirka 50 år hjulpet patienter fra Hjørring og omegn med at bevare tænderne sunde og raske. Læs mere på tandbrinck.dk.