Få bedre varme i dit hus med varmepumper

Har du længe gået rundt og overvejet om dine gamle elektriske radiatorer trænger til en opgradering – eller om det udtjente fyr skal skiftes ud med et nyere eet af slagsen? Så kan du med fordel kigge på en af de nye, moderne varmepumper.

Med en varmepumpe får du nemlig langt mere varme for pengene end du gør med et fyr eller med uddaterede elradiatorer. En varmepumpe er nemlig meget mere energieffektiv, hvilket vil sige, at dens udnyttelse af den tilførte energi er langt højere end den du får med et gammelt fyr eller dyre radiatorer, som kører på strøm.

Desuden er en luft til vand varmepumpe langt mere driftsikker end et fyr, og skal ikke i sammegrad renses, repareres og vedligeholdes konstant. Du kan spare op imod 70 procent af dine årlige udgifter til opvarmning af huset, alt iberegnet. Og uanset om du skal bruge en luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe, vil du kunne opnå offentligt tilskud til montering og installering, idet en varmepumpe er det mest klima og miljøvenlige alternativ til de konventionelle opvarmnings metoder på markedet i dag.

Skal jeg vælge en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe?

Anvender du varmen fra et olie, gas eller pille fyr til at opvarme vandet i dine vandradiatorer, kan du skiftet fyret ud med en luft til vand varmepumpe. En luft til vand varmepumpe, som passer til dit hjems dimensioner og til husstandens behov, kan nemlig snildt opvarme lige så meget brugs og cirkulations vand lige så hurtigt som et fyr. Du kan således roligt skrue op for varmen og tage lange brusebade med god samvittighed over for såvel klima og miljø som over for din pengepung. Og på samme måde kan du erstatte dine elradiatorer med en luft til luft varmepumpe, som samtidig renser luften og dermed giver et mere behageligt indeklima.

Du kan læse meget mere om varmepumper og energioptimering af hus på servicefirmaer.dk

Tjek også disse sider:

https://husblog.dk/
https://have-hus.dk/
https://husglad.dk/
https://hus-tips.dk/
https://nytomhuse.dk/
https://NytByg.dk/
https://HusInspiration.dk/
https://ByggeTeknisk.dk/
https://hushaveideer.dk/
https://idetilhjemmet.dk/
https://ideertilhuset.dk/
https://forslagtilhjemmet.dk/

Kategorier: hus