Engans mundbind til lave priser

Er du blevet ramt af en grim forkølelse eller årets store influenza, bør du i videst muligt omfang holde dig inden døre for at undgå at smitte andre. Og er du nødt til at gå ud, bør du benytte et mundbind.

Hvor finder jeg de bedste engangs mundbind?

Hvis du leder efter en online shop hvor du kan købe mundbind til engangs anvendelse kan du med fordel tjekke Testsmart. Testsmart er godkendt af Lægemiddelstyrelsen til at forhandle såvel hjemmetests som personlige værnemidler. Dette er din garanti for at du, når du handler hos Testsmart, udelukkende får prima vare som er testet og godkendt inden for alle kendte standarder.

De mundbind, du kan finde i den online shop på Testsmart.dk, er eksempelvis CE mærket efter den standard som hedder EN 149 + A1:2009. Dette betyder at disse mundbind er godkendt til personlig anvendelse. Da der ikke er tale om hospitals udstyr er mundbind fra Testsmart ikke sterile, og det anbefales ikke at anvende dem på hospitaler eller andre institutioner under sundhedsvæsenet. Du kan dog sagtens bruge de smarte tre lags mundbind når du færdes i det offentlige rum, og dermed beskytte andre mennesker imod smitte fra dig.

Testsmart mundbind er fremstillet i lette og åndbare materialer, som gør mundbindet behageligt at bære selv om det slutter helt tæt til ansigtet. Du kan bære dit engangs mundbind i timevis uden at det bliver ubehageligt eller fugtigt, hvilket er en stor fordel, da mundbindet skal kasseres straks efter anvendelse.

En anden stor fordel ved at købe mundbind hos Testsmart er de lave priser på engangs mundbind. Bestiller du en pakke med 100 mundbind kommer prisen på et mundbind helt ned under syv kroner. Og det er da til at komme om ved.

Du kan læse mere om engans mundbind, og bestille dine mundbind online, på den online shop Testsmart.dk

Leave a Comment