Du behøver jo ikke være elektriker resten af livet

Kender du den følelse af, at du har mistet dit arbejde af den ene eller anden grund.

Du kan have sagt op, du er blevet fyret, eller du har været gennem et genoptræningsforløb, så du skal finde din vej ind på arbejdsmarkedet igen, og du kan ikke sætte dig på din tidligere stilling, som du ellers havde, da din gamle arbejdsplads var nødt til at finde en erstatning i god tid.

Derfor finder du måske noget arbejde, som du føler nedværdigende. Godt nok er alt arbejde godt at få, fa mange mennesker mangler arbejde til næsten hver en tid, og så giver det også ro at kunne betale de nødvendige regninger, hvis dagpengene ikke kan slå til.

Der er dog én bestemt tanke, som skræmmer mange mennesker i den situation: hvad hvis jeg aldrig kommer videre og det bliver ligesom, at man aldrig tog drømmeuddannelsen eller flyttede væk fra ens fødeby eller i hvert fald lige så langt?

Tænk, hvis man bliver veteran dette sted, som man godt nok trives i og giver en sikkerhed især økonomisk.

Her er det vigtigt at huske, at man selv er herre over ens egen tilværelse, og hvis man virkelig mener det, så skal man nok komme videre.

Også selvom man måske er sat med familie og børn og faste udgifter. Vil de mennesker virkelig støtte dig, så håber de jo, at du også er glad for at gå på arbejde.

Men lad os vende den om og sige, at du er blevet elektriker i Holstebro, som har været din livslange drøm.

Her kan man også komme til at tvinge sig selv til at elske det og ignorere de informationer, ens underbevidsthed og krop sender en om, at man burde sadle om.

Det er aldrig for sent at finde sig noget andet at lave og uddanne sig som.