Bestil tid hos din tandlæge i Næstved

advertorial

Hvis du ønsker at beholde dine egne tænder hele livet igennem, og søger at bevare det blivende tandsæt sundt og smukt, børster du sikkert tænder hver dag.

Dette er også vigtigt i forhold til din gode mundhygiejne, og en primær forudsætning for at passe godt på tænderne. Men du bør samtidig lade din tandlæge give en hjælpende hånd.

Med et til to årlige rutine besøg hos din tandlæge kan du sikre at alle tilløb til sygdomme eller lidelser i tænder og i tandkød bliver opdaget i tide. Faktisk kan du, såfremt du opretholder denne møde frekvens på tandlægeklinikken, spare dig selv for langt dyrere og mere langtrukne – og smertefulde – behandlinger som kan blive nødvendige hvis eksempelvis karies eller parodontose får lov at udvikle sig.

tandlæge

Din tandlæge vil i forbindelse med dit årlige eller halv årlige kontrol besøg sørge for at der bliver grebet ind over for ansatser til disse dårligdomme, og sørge for at udviklingen bremses.

Samtidig vil du hos din tandlæge modtage en grundig rensning af tændernes emalje samt tandlommerne, hvilket forhindrer opbygning af plak og tandsten. På den måde kan bakterie vækst, og dermed huller såvel som tandkødsbetændelse forebygges. Og så har du taget et stort skridt på vejen hen imod et livslangt flot smil.

Hvilken tandlæge skal jeg vælge?

Er det længe siden du har været til tandlæge har du sandsynligvis ikke længere en fast tilknyttet klinik. Du bør vælge en tandlæge som er nem at komme til fra dit hjem eller din arbejdsplads. Så sparer du tid på transport og kan dermed få dit tandlæge besøg hurtigt overstået.

Det er selvfølgelig også vigtigt at din tandlæge er velrenommeret og kan sit kram – og at du og din tandlæge er på bølgelængde. Er du bosat i det sydsjællandske kan du med fordel vælge Tandlægerne Dickow & Lindkær som din faste tandlæge i Næstved. Book tid på dltand.dk.